Fluturimi i parë direkt nga Stambolli në Ohër me “Onur Er”

Fluturimi i parë direkt nga Stambolli në Ohër me “Onur Er”

– Në aeroportin “Shën Apostol Pavle” në Ohër sot do të shënohet fluturimi i parë direk nga Stambolli drejtë Ohrit me avio-kompaninë “Onur Er”, në organizim të “Tatilbudur”.

Me rastin e vendosjes së kësaj linje të re ajrore Stamboll-Ohër-Stamboll, në ngjarje me fjalime të tyre do të paraqiten ministri i transportit dhe Lidhjeve Goran Sugarevski, drejtori gjeneral i TAV Maqedoni Alp Er Tunga Ersoj dhe përfaqësues të “Onur Er” dhe “Tatilbudur”.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Prill 15, 2018 14:13
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
7°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...