Follow PAMJET/ NDAHET NGA JETA AKTORI SHUMË I DASHUR

Follow PAMJET/ NDAHET NGA JETA AKTORI SHUMË I DASHUR

Po bëhen gjithnjë dhe më të shpeshta rastet e ndarjes nga jeta të emrave të njohur të artit dhe kulturës.

Për më tepër edhe në moshë të re, siç është rasti i para pak orëve kur u njoftua zyrtarisht se aktori, që ka luajtur Tinky Winky në shfaqjen televizive të preferuar të fëmijëve Teletubbies, ka vdekur.

Babai i tre fëmijëve, Simon Shelton Barnes vdiq tragjikisht vetëm katër ditë pas ditëlindjes së 52-të.

Ai ishte gjithashtu balerin dhe koreograf.

Tinky dikur tha se duke qenë në Teletubbies ishte “pak si Beatles ose Take That of television”.

Pak para vdekjes së tij ai ka postuar në faqen e tij në Facebook:

Vajza e tij postoi një mesazh të prekës në Facebook.

Ajo shkruante: “Unë të dua aq shumë babai … gjithnjë, gjithmonë do të dua, njeriu më i bukur në botë”.

Djali i Simonit, Henry, shkroi: “E humba babanë e bukur të mërkurën, ai ishte njeriu më i këndshëm dhe më i butë, që njihja dhe e dua më shumë se çdo gjë!”

(From left) Po, Dipsy, Laa Laa and Tinky Winky in the BBC children's show Teletubbies

Tinky Winky është Teletubbies i parë, si dhe grupi më i madh dhe më i vjetër i grupit.

Simon Shelton Barnes had trained as a dancer and choreographer before taking on the role

Ai është i purpurt dhe ka një antenë trekëndore në kokën e tij, Teletubbies ishin një hit i madh më 31 mars 1997 dhe jashtëzakonisht i suksesshëm.

Barnes (pictured on set) was initially reluctant to take on the role that led to him being sent fan mail from adults as well as children and feeling like a member of The Beatles

An actor dressed as Tinky Winky was seen today at The London Toy Fair at Olympia, which has 260 exhibiting companies showcasing products to industry professionals

Po, Laa-Laa, Dipsy, Tinky Winky were on Teletubbies which ran on the BBC from 1997 to 2001

Pui (left) has more recently presented Show Me Show Me on CBeebies with Chris Jarvis (right)

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Janar 23, 2018 20:14

ARKIVI I LAJMEVE