FOTO GALERI: Defilim i maskave në karnevalin tradicional në Strumicë

FOTO GALERI: Defilim i maskave në karnevalin tradicional në Strumicë

Në prani të kreut shtetërorë në krye me kryeministrin Zoran Zaev, sonte në Strumicë mbahet defilimi i maskave në korniza të karevalit tradicional të Strumicës, përcjell FLAKA.

Në këtë organizmi marrin pjesë njerëz nga i tërë shteti, por edhe nga jashtë, kurse ëm atraktiv janë miqët nga Aruba në stilin e RIO luan samba dhe rumba.

Shihn një pjesë të atmosferës nga Strumica për mes fotove në vazhdim. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 17, 2018 22:54
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
5°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...