FOTO LAJM | Aktivitet humanitar i vullnetarëve të Kryqit të Kuq në Gostivar

FOTO LAJM | Aktivitet humanitar i vullnetarëve të Kryqit të Kuq në Gostivar

Më ditë 14.02.2018 vullnetar të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë – Organizata komunale Gostivar, vizitoi familjen Shaqiri.

Me këtë rast anëtarëve të familjes pranuan pako ushqimore, higjienike dhe batanije. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 15, 2018 13:23
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
5°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...