FOTO LAJM: Bogovinë, rrugët e papastruara me kosto të lartë për qytetarët

FOTO LAJM: Bogovinë, rrugët e papastruara me kosto të lartë për qytetarët

Në adresë të Agjencisë së Lajmeve Flaka ka arritur një fotografi e dërguar nga banorët e Bogovinës. Në fotografi shihet një makinë e rrokullisur përskaj rrugës, si pasojë e rrugës së papastruar.

Banorët i thanë Flakës që shumica e rrugëve në këtë komunë nuk janë duke u mirëmbajtur, dhe për pasojë është rënduar lëvizja në komunikacion. Flaka

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 27, 2018 22:13
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
5°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...