FOTO LAJM | Çavkov ngre gotën nga shtëpia

FOTO LAJM | Çavkov ngre gotën nga shtëpia

Bashkëshortja e Mitko Çavkovit, Jasminka në FB publikoi dy fotografi me bashkëshortin e saj, i cili u lirua nga burgu në paraburgim shtëpiak.

Më fotografi të dy shihen të buzëqeshur dhe të përqafuar, shkruan Ohridskaj. Çavkova ka shkruar shkurt “Домаа…!“. (Në shtëpii).

Ish ministri Çavkov dhe deputetët e VMRO-DPMNE-së dje u liruan nga burgu, kurse Gjykata Supreme u caktoi paraburgim shtëpiak, transmeton Gazeta Lajm.

Çavkov ka disa padi për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

ДОМААА

Posted by Jasminka Cavkova on Monday, March 26, 2018

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 27, 2018 14:04

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
6°
-1°
Wed
-2°
Thu
-2°
Fri

ARKIVI I LAJMEVE