FOTO LAJM | Fatmir Dehari në terren për të shuhar zjarrin

FOTO LAJM | Fatmir Dehari në terren për të shuhar zjarrin

Kryetari i komunes z. Fatmir Dehari dhe drejtori i ndermarrjes “KOMUNALEC” Zendel Jonuzi duke ndihmuar ne lokalizimin dhe shuarjen e zjarrit ne fshatin Kolibar.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 2, 2017 20:13

MARKETING

NA NDIQNI NE FACEBOOK

MOTI SOT
17°
12°
Wed
10°
Thu
10°
Fri
15°
Sat
16°
Sun