FOTO LAJM | Objekti i Ministrisë së Drejtësisë në flakë

FOTO LAJM | Objekti i Ministrisë së Drejtësisë në flakë

Para pak çastesh, pjesa e sipërme e Ministrisë së Drejtësisë është përfshirë nga flakët, raporton Flaka.

Nuk dihet shkaqet e shkaktimit të zjarrit, ndërkaq, në vendngjarje kanë interventuar zjarrfikësit.

Ndërkohë pritet prononcim zyrtar nga Ministria dhe organet e tjera kopetente. Flaka do tu mbajë të informuar rreth rastit. Flaka

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 10, 2018 17:33

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
-1°
-4°
Tue
-3°
Wed
-1°
Thu

ARKIVI I LAJMEVE