FOTO LAJM – Shesi Skëndërbeu në Shkup me pamje të re

FOTO LAJM – Shesi Skëndërbeu në Shkup me pamje të re

Muri qendrorë i sheshit Skenderbeu në Shkup Fugura histirike shqiptare Adem Jashari, Jusuf Gërrvalla, Fehmi dhe Xhevë Lladrovci, Baci Beçë, Tahir Sinani, Ismet Jashari, Kuvendarët e Lezhës, Fadil Nimani-Tigri, Afrim Zhitia. Investimet e Komunës së Çairit dhe pushtetit qendror po ecin me hapa të shpejtë duke rregulluar këtë shesh në shumë aspekte dhe pirtet që të jetë një ndër investimet jetike jo vetëm për shqiptarët e kryeqendrës së Maqedonisë, por edhe më gjërë. /FLAKA/

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 14, 2017 16:25

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
17°
22°
Thu
22°
Fri
12°
Sat
15°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE