FOTO LAJM | Vdekja e katër fëmijëve në Tetovë, vizitë prekëse nga shokët dhe shoqet e klasës

FOTO LAJM | Vdekja e katër fëmijëve në Tetovë, vizitë prekëse nga  shokët dhe shoqet e klasës

Pas lajmit të hidhur ku humbën jetën nëna së bashku me katër fëmijët si pasojë e zjarrit që kaploi shtëpinë e tyre në orët e para të mëgjesit, në afërsi të vendit janë mbledhur shokët dhe shoqet e katër fëmijëve të ndjerë.

Ata po shikojnë të trishtuar rrënojat e shtëpisë së djegur, ku vdiqën katër fëmijët kësaj familjeje.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 25, 2018 14:35

ARKIVI I LAJMEVE