Fustanet e gjata mund t’i vishni edhe në dimër, stilet dhe kombinimet janë këtu (Foto)

Fustanet e gjata mund t’i vishni edhe në dimër, stilet dhe kombinimet janë këtu (Foto)

Fustanet e gjatë nuk janë të destinuar vetëm për verën. Me çizmet e shkurtra, ato mund të vishen edhe në dimër, madje nëse do t’i kombinoni siç duhet, mund t’i fitosh të gjitha pikët edhe në dimër.

Kur mendoni për fustanet e gjatë, nuk ka dyshim që mendoni menjëherë verën dhe materialet e buta të tyre në rërën e plazhit. Mbi rrobat e banjës ose edhe mbi taka të larta, pamja që të falin është mjaft tërheqëse.

Po si mund të kombinohen fustanet e gjatë në dimër?

Nëse në verë, puna me ta është shumë e thjeshtë, mjaftojnë një palë sandale të sheshta dhe gjithçka është ok, në dimër, mund të jetë ftohtë. Por jo në këto mënyra kombinimi.

Në të vërtetë, yjet e stilit të rrugës (dhe disa personazhe të njohur) kanë propozuar idetë e fustanit të gjatë dhe mënyrat se si mund të duket më tërheqës gjatë sezonit të dimrit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 24, 2018 09:57

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.