Gaber: Më shumë prokurorë në luftën kundër korrupsionit

Gaber: Më shumë prokurorë në luftën kundër korrupsionit

Ish-gjykatësja kushtetuese dhe tani drejtore e Akademisë për Gjykatës dhe Prokurorë Publik në një intervistë për Radio Evropën e Lirë thotë se nuk e di se sa është motivuese të punohet në prokurorinë publike. Ajo thekson se ka mungesë të bashkëpunëtorëve profesional të cilët institucioni mund t’i zgjedhë vetëm me konkurs. Sipas Gaber- Damjanovska, shteti duhet të investojë

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Shkurt 10, 2019 15:52

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.