Golden Eagle edhe në Turqi

Golden Eagle edhe në Turqi

Sot nga Kompania Frutex u nis kontingjenti i parë me pijen energjike Golden Eagle.

Distributor për Turqi do të jetë Kompania Nena Gida ltd nga Bursa. Përfaqësuesit e kësaj kompanie janë shumë optimist që ky produkte do të mirëpritet ne këtë vend, duke marr parasysh që ky treg ka mbi 80 milionë banorë, për më tepër në këtë vend jeton numër i madh i shqiptareve nga Kosova dhe viset tjera shqiptare

Golden Eagle është një nder produktet Kosovare më te shitura në tregun ndërkombëtar, ajo sot është prezent ne tregjet e Evropës, Azisë e Afrikës.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 7, 2018 20:28

ARKIVI I LAJMEVE