Gostivar, votimi zhvillohet qetë dhe pa pengesa (video)

Gostivar, votimi zhvillohet qetë dhe pa pengesa (video)

Votimi në Gostivar zhvillohet qetë dhe pa pengesa. Për ecurinë e procesit raporton gazetari Bashkim Sulejmani.

https://youtu.be/hTTyq4xJQ_o
Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Prill 21, 2019 13:39

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.