Gostivarasi Ditar Memedi, matematicienti më i mirë i gjeneratës

Gostivarasi Ditar Memedi, matematicienti më i mirë i gjeneratës

Ditar Memedi është shpallur student më i mirë i Institutit për matematikë të Fakultetit Matematiko-Natyror pranë Universitetit “Shën Kiril dhe Metodi” – Shkup, njofton Gostivari Sot

Vendimi për student më të mirë, Ditar Memedit iu nda në një solemnitet rasti të organizuar nga ky Institut, ndërsa këtë titull ai e meritoi falë notës mesatare 9,80 për një periudhë studimi prej 4 vitesh 4 muajsh dhe 25 ditësh në degën e matematikës teorike.
Ditar Memedi ka lindur në vitin 1993 në Gostivar. Shkollën fillore dhe gjimnazin i kreu në Gostivar, ndërsa studimet i vazhdoi në Shkup. Krahas matematikës ku diplomoi në fillim të këtij viti, ai është edhe absolvent në Fakultetin e ndërtimtarisë në Shkup.

Ditar Memedi është një djalë shumë modest. Në pyetjen se si ndjehet pas marrjes së këtij titulli, ai për “Gostivari sot” u përgjigj: “Nuk më bën përshtypje titulli, më intereson dituria dhe aftësimi profesional. Por, nuk mund ta mohoj se ndjehem i kënaqur që arrita t’i gëzoj prindërit e mij të cilët aq shumë më kanë përkrahur. Kënaqësia do të ishte më e plotë, sikur të ishte gjallë edhe gjyshi im Naxhi Purde, një veprimtar dhe arsimdashës i spikatur, që ta ndajmë gëzimin së bashku”.

Ditari rrjedh nga një familje intelektualësh. Babai i tij Agim Memedi është inxhinier i suksesshëm i ndërtimtarisë, ndërsa e ëma Shpresa Purde-Memedi është doktor i shkencave filologjike dhe poete.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 20, 2017 20:43

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...