Gruevski mbetet deputet, Kuvendi nuk i’a merr mandatin

Gruevski mbetet deputet, Kuvendi nuk i’a merr mandatin

Në seancën e sotme kuvendore propozimi i Komisionit për Çështje të Mandati dhe Imunitetit kaloi menjëherë në votim për marrjen e mandatit deputetit Nikolla Gruevski, por ajo nuk ndodhi, pasi  që nuk u arrit numri i duhur prej 2/3 të votave. Pro votuan 58 deputet, ndërsa kundër marrjes së mandatit ishin 29 deputetë të VMRO-DPMNE-së.

Në seancë nuk morrën pjesë deputetët e përjashtuar të VMRO-DPMNE-së.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 9, 2018 14:06

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.