Gruevski në mbështetje të Mickoskit

Gruevski në mbështetje të Mickoskit

Ish-kryetari i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski thotë se rrall herë takohet me trashëgimtarin e tij, Hristijan Mickoski, i cili, siç theksoi, e drejton partin në mënyrë autonome.

“Nuk do ta vlerësoja punën e tij. Ajo është udhëheqësi e re e cila ka prioritetet e saj dhe duhet ti jepet kohë që të tregojë punën dhe kapcitetin e saj. Besoj se punët do të shkojnë në drejtim të mirë”, tha Gruevski, duke ju përgjigjur pyetjes së gazetarëve se a konsultohet Mickoski me të për vendimet që i merr.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 13, 2018 13:06

Publicitet

Moti sot
4°
3°
Sun
4°
Mon
5°
Tue
4°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE