Hamdi Kashtanjeva, tashmë edhe aktor i suksesshëm

Hamdi Kashtanjeva, tashmë edhe aktor i suksesshëm

Emri i tij është i njohur në këndin e biznesit, si biznesmen i suksesshëm në Zvicër.

Por, tashmë Hamdi Kashtanjevën e shohim me rol të theksuar në filmin që promovohet më 22 nëntor në të gjitha kinematë e Shqipërisë “Dashuria s’mjafton”. Është ky një film shqiptar, por me nivel botëror me drejtor filmi Drilon Hoxha dhe drejtor fotografie Dashnor Asllani. Hamdiut i urojmë suksese në profesionin e ri, për të cilin nuk dyshojmë aspak. (Arsim Kolari)

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 3, 2018 20:39

REKLAMA

Maqedoni
1°
1°
Sat
3°
Sun
-1°
Mon

ARKIVI I LAJMEVE