Haradinaj: “Dodik Republikë nuk ka në Kosovë”

Haradinaj: “Dodik Republikë nuk ka në Kosovë”

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se për serbët në Kosovvë nuk mund të kenë pozicion çfare e kanë në Bosonjë dhe Hercegovinë.

“Dodik Republikë nuk ka në Kosovë”, ka thënë Haradinaj në televizonin “T7”. “Për Marrëveshjen e Asociacionit ne duhet të vendosim në bazë të Kushtetutës dhe ligjeve të Kosovës”.

Ai ka thënë se takimi i Berlinit ka mënjanuar mundësinë e ndryshimit të kufijve.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 22, 2019 22:55

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.