Hua e re, dyfish më e lartë se ajo që duhet të kthehet si borxh

Hua e re, dyfish më e lartë se ajo që duhet të kthehet si borxh

Në bankat vendase dhe kompanive të sigurimeve, shteti do të marrë hua të re prej 21 milionë euro nesër, dhe të nesërmen do të kthehet pothuajse dy herë më pakë se 11.5 milionë euro, përcjell FLAKA.

Deri në fund të vitit do të ketë një borxh tjetër nëpërmjet faturave dhe obligacioneve në tregun e brendshëm.

Me buxhetin për vitin e ardhshëm, borxhi publik do të rritet me 600 milion euro dhe do të arrijë 54.2 përqind të PBB-së. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 4, 2018 20:58
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.