Huawei Mate 20 Pro ka një problem serioz

Huawei Mate 20 Pro ka një problem serioz

Modeli i ri i lartë Huawei duhet të bëjë konkurrencë me Apple dhe Samsung. Megjithatë ajo duhet të përballet me një problem që i është shfaqur.

Teknologjia nuk është e përsosur. Përsëri dhe përsëri, pajisjet që janë dorëzuar kanë të meta ose madje edhe defekte të rrezikshme. Vetëm mos harroni problemin që ka pasur Samsung me batarinë, sidomos një prej modeleve Galaxy Note.

Tani duket se ka kapur edhe Huawei. Edhe pse Huawei Mate 20 Pro i tyre më i fundit i linjës nuk lufton me çështjet e baterisë, disa përdorues raportojnë probleme masive me ekranin e smartphone-t.

Problemi: Pasi përdoruesit zvogëlojnë ndriçimin e ekranit, pikat e bardha shfaqen në skajet e ekranit. Një video e ofruar nga një përdorues në forum tregon problemin.

” Gluegate ”
Problemi, i cili është quajtur ” Gluegate ” në rrjet , megjithatë nuk është i ri. Siç raporton winfuture , ka pasur vështirësi të tilla në modelet e mëparshme smartphone.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 6, 2018 22:52
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE