Humaniteti në vepër: Evakuimi i të pastrehëve nga Kryqi i Kuq në Gostivar

Humaniteti në vepër: Evakuimi i të pastrehëve nga Kryqi i Kuq në Gostivar

Humaniteti në vepër: Evakuimi i të pastrehëve nga Kryqi i Kuq në Gostivar . Përshkak të reshjeve të borës, temperaturave të ulta, ekipi mobil i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë në bashkëpunim me  Qendrën për punë sociale – Gostivar dhe  komunën, evakuoj dy persona të pastrehë, transmeton Flaka.

Personat në fjalë, nuk kishin ku të banonin, ndërsa temperaturat jasht ishin -10 gradë, dhe të njëjtit u vendosën në  Internatin për nxënës – Gostivar. Të pastrehëve ju shpërndanë ndihmë humanitare, dy pako ushqimore, qebe, dyshek si dhe dy ngrohëse. Flaka 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 11, 2019 15:15