Humbisni peshë lehtësisht duke mos ngrënë ushqim në këtë orë të ditës

Humbisni peshë lehtësisht duke mos ngrënë ushqim në këtë orë të ditës

Ora biologjike e trupit tuaj mund të jetë përgjegjëse edhe për peshën tuaj. Të paktën në këtë konkluzion kanë dalë shkencëtarët. Organizma të ndryshëm kanë orë të ndryshme për mënyrën se si duhet të hanë dhe sa duhet të hanë.

Ushqimi që konsumohet përpara gjumit është edhe më i dëmshmi kur vjen puna për shtimin në peshë. Orari që ju nuk duhet të konsumoni kurrë ushqim, në mënyrë që të mos shtoni peshë, është 2 orë përpara gjumit. Pra nëse ju flini gjumë në orën 22:00, atëherë vaktin e fundit duhet ta keni konsumuar të paktën në orën 20:00, dhe më pas t’i rezistoni tundimit. Nëse e zbatoni këtë rregull, do të keni më shumë kontroll mbi shëndetin tuaj.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 14, 2017 07:25

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
17°
21°
Wed
22°
Thu
22°
Fri
12°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE