Hyundai së shpejti do të ketë çelës të mençur

Hyundai së shpejti do të ketë çelës të mençur

Hyundai Mobis, kompania e cila në Hyundai merret me elektronikën e automjeteve të këtij grupi, ka bërë të ditur se që nga viti 2019 do të lëshojë në prodhim masiv çelësat e mençur të bazuar në teknologjinë NFC, e cila mund të instalohet në telefonat e mençur. Hyundai Mobis, kompania e cila në Hyundai merret me elektronikën e automjeteve të këtij grupi, ka bërë të ditur se që nga viti 2019 do të lëshojë në prodhim masiv çelësat e mençur të bazuar në teknologjinë NFC, e cila mund të instalohet në

Çelësi i mençur në telefonat mobilë do të përmbushë të gjithat kërkesat strikte mbi sigurinë, dhe teknologjia NFC do të mundësojë që automjeti dhe çelësi i mençur të komunikojnë në distancë prej dhjetë centimetrash.

Abedin Bilalli
nga Abedin Bilalli Gusht 15, 2017 22:56

REKLAMA