Iftar nën mbështetjen e Ambasadës së Turqisë

Iftar nën mbështetjen e Ambasadës së Turqisë

 Iftar në organizim të Universitetit ndërkombëtar ballkanik dhe Lidhjes së organizatave joqeveritare turke në Republikën e Maqedonisë së Veriut, nën mbështetjen e Ambasadës së Republikës së Turqisë sonte do të mbahet në Kampusin e Universitetit ndërkombëtar ballkanik në Shkup.

Në darkë është paralajmëruar prania e Asamblesë së madhe popullore të Republikës së Turqisë, Mustafa Shentol dhe të ambasadës turke në vend Tulin Erkal Kara.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 25, 2019 10:20

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...