“Imperija”, hetim i ri për Kamçevin dhe Mijallkovin

“Imperija”, hetim i ri për Kamçevin dhe Mijallkovin

PSP-ja pas një procedura parahetimore, nën kodin “Imperija”, ka hapur hetime të reja kundër Jordan Kamçevit, Sasho Mijallkovit, Nenad Josifoviqit, Cvetan Pandeleskit, Ratka Kunovska-Kamçevska, Hristina Kamçeva-Stojçeska, Zorica Arsovska, Liljana Gajdovska, Vlladisllav Stajkoviç, Todor Mirçevski, Dejan Janev, Vançe Mijalçev dhe Jovançe Taskovski, për shkak të dyshimeve për kryerjen e veprave penale “bashkim kriminal”.

“Gjatë ditës së sotme nga ana e Prokurorisë Publike, në bashkëpunim me MPB-në, janë kryer 12 bastisje dhe janë privuar nga liria 5 persona të dyshuar, të cilët gjatë ditës pritet të dalin para gjykatësit hetues.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 9, 2018 14:24
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE