#Investigim | Ky lypës është një mashtrues i madh

#Investigim | Ky lypës është një mashtrues i madh

“Ky person është maqedonas, ka veturë, ka shtëpi të mirë, para, disa vetura. Ai ka rrahur një nënë tetovare sa që e humbi vetëdijen derisa arritëm ta shpëtojmë. Ky lypës nuk meriton lëmoshë nga shqiptarët”.

Ky denoncim është bërë nga Kujtim Qaili nga Likova. Ai këtë koment me këtë fotografi e ka shpërnda në profilin e tij në Facebook dhe apelon që ky informacion të shpëndahet sa më shumë.

Rasti u denoncua edhe nga një banor i Tetovës.

Në komentin e tij banori i Tetovës shkruhet: “Ky person frekuenton edhe qytetin e Gostivarit, Kumanovës etj”.

Mbetet të nderuar lexues Ju vetë të gjykoni sesi do të veproni kur ta takoni këtë person. Të gjitha gjërta e lartshkruara janë denoncime që kanë bërë vetë qytetarët dhe nuk mbajnë qëndrimin e redaksisë sonë. FLAKA

Abedin Bilalli
nga Abedin Bilalli Maj 11, 2017 21:13

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
12°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...