iPhone me ekran LCD pjesë e ofertës së Apple deri më 2020

iPhone me ekran LCD pjesë e ofertës së Apple deri më 2020

Apple ka mbështetur gjatë ekranet LCD për modelet e saj të iPhone deri në vitin 2017, kur kompania më në fund prezantoi iPhone X me ekran OLED.

Kompania nga Kupertino pritet të kalojë në OLED në një moment, por për ata që preferojnë LCD, ky lloj i ekranit duket se do të mbetet edhe për shumë kohë në iPhone.

Sipas njoftimeve të Koresë së Jugut, Apple pritet të krijojë modele LCD iPhone në vitet e ardhshme. Ata sugjerojnë se do të shohim të paktën edhe një iPhone me ekran LCD pas modelit 2018.

Kjo nuk është surprizë, pasi prodhimi OLED mund të mbahet, andaj Apple ka investuar në LG Display për të përmirësuar prodhimin dhe për të përmbushur qëllimet e vendosura.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 8, 2018 22:44
Loading...

PUBLICITET