Italia e pakënaqur me projektbuxhetin e BE-së

Italia e pakënaqur me projektbuxhetin e BE-së

Italia shprehu sot pakënaqësinë e saj në lidhje me projektbuxhetin e Bashkimit Evropian për periudhën 2021-2027, duke e vlerësuar si të papërshtatshëm përballë pritshmërive të qytetarëve.

”Propozimi aktual i Komisionit duket i papërshtatshëm pasi nuk i përgjigjet mjaftueshëm shqetësimeve dhe pritshmërive të qytetarëve”, pohoi ministri italian i Punëve të Jashtme, Enzo Moavero, pas një takimi në Romë me komisionerin europian për Buxhetin, Gunther Oettinger

Është mëse e pritshme që Italia të kërkojë më tepër fonde për të zgjidhur çështjen migratore, veçanërisht të ndjeshme në gadishull që nga ardhja në pushtet e qeverisë së re pjesë e së cilës është Liga (ekstremi i djathtë).

Italia e konsideron të domosdoshme t’i kushtojë më shumë vëmendje emigrantëve, para së gjithash përmes një financimi edhe më të madh për zhvillimin social-ekonomik të vendeve të origjinës dhe atyre tranzit të emigrantëve.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 13, 2018 20:13
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...