Izraeli kërkon largimin e konsullit të përgjithshëm turk

Izraeli kërkon largimin e konsullit të përgjithshëm turk

Izraeli i kërkoi konsullit të përgjithshëm turk në Jerusalem, që të largohet përkohësisht nga vendi.

Ky veprim erdhi pasi Ministria e Jashtme turke dëboi ambasadorin izraelit në shenjë proteste ndaj përdorimit të forcës vdekjeprurëse në Rripin e Gazës dhe vendimit amerikan për të lëvizur ambasadën në Jerusalem.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Maj 15, 2018 22:40

ARKIVI I LAJMEVE