Ja cila është banka më e mirë në RVM sipas „EUROMONEY“

Ja cila është banka më e mirë në RVM sipas „EUROMONEY“

Më 10 korrik 2019, në ceremoninë e shpërblimeve Euromoney në Londër. Banka NLB SHA Shkup u zgjodh banka më e mirë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, përcjell FLAKA.

Në ceremoninë e 50-vjetorit të këtij viti jubilar të çmimit të njohur të revistës britanike “Euromoney” u dhanë çmime bankave dhe institucioneve financiare nga e gjithë bota. NLB Bank AD Shkup është fituese e çmimit më të mirë të Bankës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, e cila është një tjetër konfirmim i operacionit të saj të suksesshëm dhe rezultateve pozitive të arritura.

Çmimi i shpërblimeve Euromoney bazohet në kritere të ndryshme, dhe përveç rezultateve të arritura të biznesit, merren parasysh pozicioni i tregut, inovacioni, shërbimet e reja, sistemi i menaxhimit dhe profesionalizmi i punonjësve. Procesi i përzgjedhjes zgjat më shumë se dy muaj me pjesëmarrjen e gazetarëve dhe korrespondentëve të revistës Euromoney e kanë fjalën e fundit në përzgjedhjen e fituesve të çmimeve.

“NLB Bank do të vazhdojë të ndjekë tendencat teknologjike të botës dhe si një bankë moderne dhe inovative që do të angazhohet në digjitalizimin dhe përmirësimin e proceseve bankare. Paralelisht me përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimeve digjitale, ajo vazhdimisht do të përditësojë dhe zgjerojë rrjetin e degëve, me qëllim rritjen e aksesit të konsumatorëve, thjeshtimin e operimit dhe përmirësimin e shërbimeve që ofron”, tthonë nga banka pas marjes së çmimit. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 12, 2019 22:37

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA