Ja cili deputet shikoi ndeshjen Real – Madrid – Juventus në Parlament | FOTO LAJM

Ja cili deputet shikoi ndeshjen Real – Madrid – Juventus në Parlament | FOTO LAJM

Derisa ka zgjatur mbrëmë seanca për interpelancën për Qeverinë e kryeministrit Zoran Zaev, disa nga deputetët ishin të fokusuar nëpër telefonat celularë dhe laptopët e tyre, transmeton INA.

Njëri nga ta ishte edhe deputeti i partisë rome Samka Ibrahimovski, i cili kishte dhezur laptopin dhe po ndiqte ndeshjen Real – Madrid dhe Juventus. Siç merret vesh, ai si fans i klubit mbretëror nuk ka lejuar që ti ikë kjo ndeshje, edhe pse në Kuvend po zhvillohej seanca e rëndësishme për Qeverinë. Ibrahimovski është deputet që është pjesë e koalicionit qeveritar me LSDM.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 12, 2018 07:56

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
1°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE