Ja kur fillon me punë Parlamenti

Ja kur fillon me punë Parlamenti

Parlamenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 27 gusht do të rikthehet në punë pas pushimit të deputetëve.

Në këtë seancë plenare në rend të ditës janë 7 pika e mes tyre në pikën e 5 të rendit të ditës është dhe ligji për prokurorinë publike edhe atë në procedurë të shkurtuar.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 13 Gusht, 2019 21:11

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.