Ja pse duhet vizuar patjetër Dubai

Dubai është një nga emiratet që formojnë Emiratet e Bashkuara Arabe dhe ndoshta më i famshmi nga të shtatë emiratet. Pse? Sepse është më luksozi dhe ekstravaganti. Në më pak se tridhjetë vjet, Dubai ndryshoi nga një fshat i vogël peshkimi në qytetin më të famshëm botëror.

Në këtë artikull do të ecni nëpër qytet për të kuptuar arsyen pse, kur ju mendoni për Dubain, shpejt ju vijnë ndërmend sulltanët, luksi dhe ekstravaganca.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 31, 2016 09:31

Publicitet


Moti sot
26°
25°
Sun
24°
Mon
24°
Tue
23°
Wed