Ja pse u largua ministri i Financave Dragan Tevdovski

Ja pse u largua ministri i Financave Dragan Tevdovski

Kryeministri Zoran Zaev në një intervistë për Tv Sitel rreth ndryshimit të Ministrit të Financave Dragan Tevdovski tha se arsyeja e vetme është hyrja e tij në këtë Ministri, dhe jo pakënaqësia me punën e ministrit, përcjell FLAKA.

“Është një ministër dhe një ministri që ka bërë reformat më të mëdha ose është e lidhur me reformat që janë raste në vend ose që patjetër përfaqëson ata që kanë bërë më së shumti reforma. Kështu, falë kësaj Ministrie, paga minimale është rritur, tarifa e transmetimit është hequr dhe fonde janë siguruar, nëpërmjet vetë Ministrisë, janë dimensionuar politika që mundësuan ngritjen e politikës sociale”, tha Zaev.

Ai shtoi se nëse performanca do të jetë mjaft e mirë, do të sjellë vendime të guximshme në lidhje me rritjen e pensioneve me një objektiv nga 1 janari 2020. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 25, 2019 21:56

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA