Ja si ta zbuloni kush po ju telefonon me numër privat (Video)

Ja si ta zbuloni kush po ju telefonon me numër privat (Video)

Të gjithë bezdisemi nëse na telefonojnë pa numër. Dikush, i cili nuk ka as emër dhe as figurë, por që i bie telefonit tuaj dhe ju jeni në dilemë ta hapni apo të mos e hapni.
Jeni i/e interesuar për t’i dhënë fund kësaj situate? Nëse po, atëherë kjo është mundësia juaj.Por si mund ta zbulojmë numrin e telefonit që na bezdis, në qoftë se ai del numër privat në ekranin tuaj. Ndiqni hapat e mëposhtëm që shpjegohen në këtë video.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 24, 2016 22:33

REKLAMA