Jançev: VMRO me forca dhe ide të reja do të rivendosë demokracinë dhe prosperitetin

Jançev: VMRO me forca dhe ide të reja do të rivendosë demokracinë dhe prosperitetin

VMRO-DPMNE hyn në forca dhe ide të reja në veprim dhe përpjekje për të rikthyer demokracinë dhe prosperitetin e Maqedonisë, tha kryetari i komunës së Kavadarit Mitko Jançev pasi sonte u zgjodh zëvendës-kryetar i ri i VMRO-DPMNE, përcjell FLAKA.

“Vetëm pak muaj më parë hyra me ambicie të mëdha në sfidën e zyrës së kryetarit të komunës. Për atë vendim, kam menduar për një kohë të gjatë derisa të kem marrë të gjithë mbështetjen nga njerëzit që u interesojnë. Sot unë jam i kënaqur për të kryer këtë funksion që është një nder dhe kënaqësi e madhe për mua. Kjo është një sfidë e re. Në këtë kohë në të cilën ballafaqohemi me situata të reja të vështira çdo ditë, në një kohë kur zemërimi i njerëzve vazhdon, e pranova me kënaqësi këtë sfidë. Gjatë këtyre muajve gjatë kryerjes së funksionit të kryetarit të komunës kam treguar se qytetarët janë në vendin e parë dhe me të gjitha përpjekjet e mia përpiqem të zgjidh problemet e tyre. Dua të shoh qytetarë të kënaqur, fytyra të buzëqeshura dhe një vështrim në të ardhmen që do të tregojë prosperitet dhe sukses. Me dashuri të madhe dhe mendime pozitive, po hyj në një sfidë tjetër të re, që shpresoj se është një vendim i mirë për mua dhe për qytetarët që kanë nevojë për një shpresë të re”, thotë Jançev. FLAKA

 

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 12, 2018 22:16
Loading...

REKLAMA

PARTNER

Maqedoni
21°
14°
Sat
12°
Sun
7°
Mon

ARKIVI I LAJMEVE