Janë arrestuar 11 vajza në aksionin policor në objektin hotelierik në Tetovë

Janë arrestuar 11 vajza në aksionin policor në objektin hotelierik në Tetovë

Në aksionin e policisë të zbatuar mbrëmë në objektin hotelierik në fshatin Zherovjan, rrethina e Tetovës janë arrestuar 11 vajza.

Siç kumtoi MPB-ja, mbrëmë nga ora 23:00 deri në ora 4:00 efektivë të policisë në Sektorin për punë të brendshme Tetovë, kanë zbatuar kontrollë aksioni në objektin hotelierik në fshatin Zherovjan, Tetovë pronë e H.A. (29) nga Bogovina, ku janë gjetur pesë shtetase të huaja dhe gjashtë nga Maqedonia të moshës nga 21 deri më 29 vjeçare.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 6, 2018 12:28

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
1°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE