Johanis: Rumania e përkrahë ftesën e NATO-s për Maqedoninë

Johanis: Rumania e përkrahë ftesën e NATO-s për Maqedoninë

Presidenti rumun Klaus Johanis deklaroi se NATO duhet ta vazhdojë politikën e “dyerve të hapura” dhe shtoi se Rumania e përkrahë vendimin Republika e Maqedonisë të ftohet  për t’i filluar  negociatat inkuadruese me NATO-n.“Duhet ta vazhdojmë politikën e dyerve të hapura. Rumania tërësisht e përkrahë vendimin  t’ia dorëzojë ftesën për anëtarësim Maqedonisë së Veriut”, theksoi Johanes.

Ai shtoi se e domosdoshme është “qasja e unifikuar dhe planifikimi i mbrojtjes  së tërë  krahut lindor

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 11, 2018 20:03
Loading...

 

 

 

ARKIVI I LAJMEVE