Junker nuk mund të ri në këmbë, Zaev e ndihmon | VIDEO

Junker nuk mund të ri në këmbë, Zaev e ndihmon | VIDEO

Presidenti i Komisionit Evropian Jean-Claude Juncker nuk ka mundur të mbajë balancën në ngjarjen e sotme gala të Samitit të NATO-s në Bruksel, ku morën pjesë të gjithë liderët, përcjell FLAKA.

Ata e shoqëruan në mënyrë që të lëvizte, dhe kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev ishte gjithashtu afër tij, i cili e ndihmoi të zbriste nga shkallët.

Juncker tha një muaj më parë se kishte probleme me lëvizjen, ka ishijaz dhe jo se ishte i dehur. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 12, 2018 21:16
Loading...

PUBLICITET