Kacarska: Nuk mundet vetëm se Jankulloska është nënë, procedura të mos kryhet

Kacarska: Nuk mundet vetëm se Jankulloska është nënë, procedura të mos kryhet

Gjykatësja Dobrilla Kacarska, në një intervistë në 1TV, tha se për Gordana Jankullovska, ish-ministre e Brendshme, ka qenë maksimalisht tolerante ndërsa ka qenë duke u zhvilluar gjykimi për “Tank”, përcjell FLAKA.

“Nuk mundet vetëm se Jankulloska është nënë, procedura të mos kryhet”, tha gjykatësja.

Ajo thotë se dyshon në shënimin e dhënë nga gjinekologu për Jankullovskën dhe shtatzëninë e saj, për të cilën gjë zhvillohet procedurë. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 19, 2019 22:10
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.