Kamera sigurie për të gjitha llojet e motit

Kamera sigurie për të gjitha llojet e motit

Logitech Circle 2 kamera mund të përdoret brenda dhe jashtë, me bateri ose kordonin e rrymës.

Logitech ka lëshuar një version të ri të kamerës . Circle 2 është në dispozicion me kabllo ose me bateri.

Versioni i kabllit kushton 199 euro. Versioni pa tel me baterinë dhe montimin e murit është rreth 229 euro. Për 60 euro ka një bateri rezervë. Versioni wired nuk mund të bëhet pa tel sipas Logitech. /Lajmi.net/

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Prill 7, 2018 23:01
Loading...

PUBLICITET