Kamuflimi nuk e nderon Erdoganin, ja e vërteta për ulësen në takimin me Papa Françeskun

Kamuflimi nuk e nderon Erdoganin, ja e vërteta për ulësen në takimin me Papa Françeskun

Takimi i presidentit turk, Recep Tayyip Erdogan me Papa Françeskun u komentua gjerë e gjatë edhe nga mediat dhe vecmas portalet në gjuhën shqipe, njofton Flaka. 

Në vizitën e parë të një lideri turk në Vatikan në 59 vjet, mediat “zbuluan” ekcesin e imangjinuar që rezulton të jetë vetëm një spekulim mediatik.

Mediat pretenduan që stafi i Papës kanë bërë gati një ulësja më të vogël për presidentin turk Erdogan.

“Mirëpo “sulltani” i Turqisë nuk ka pranuar të ulet në atë ulëse dhe organizatorët kanë qenë të detyraur të sjellin ulëse të njëjt si të Papës. Siç mund të shihet edhe nga fotografia, ulësja e vogël ka ngelur në duart e stafit që organizoi takimin”, raportuan mediat.

Por, e vërteta nuk rezulton të jetë kështu.

Flaka ka siguruar fotografi ku shihet që personeli ulësen e prentenduar e drejton drejt Papës për t’u ulur përkthyesi. flaka.com.mk

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 5, 2018 15:21
In Memorial

ARKIVI I LAJMEVE