Kap “Pashkun e artë” 20 kilogram në liqenin e Dibrës

Kap “Pashkun e artë” 20 kilogram në liqenin e Dibrës

Pasioni për peshk është tek secili peshkatarë, sot një Tetovarë doli në peshkim në liqenin e Dibrës, por fati ishte ndryshe pasi që ai kapi 20 kg peshk “Krap”.

Ky peshkatar thot se e ka hobi peshkimin dhe se nuk do të ndalet me kaq kurse sipas disa statistikave ky është peshku më i madh i kapur në liqenin e Dibrës.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 12, 2019 21:44

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...