Keni nisur palestrën dhe nuk dini si të visheni? Ja disa këshilla të vlefshme [FOTO]

Keni nisur palestrën dhe nuk dini si të visheni? Ja disa këshilla të vlefshme [FOTO]

palestra mund të jetë vendi i duhur jo vetëm për t’u dobësuar e për të mbajtur trupin në formë, por edhe një pasarel mode.

Intv ju sjell disa shembuj se si te visheni në orët tuaja të stërvitjes që të ndiheni rehat dhe in.

 

Keni nisur palestrën dhe nuk dini si të visheni? Ja disa këshilla të vlefshme [FOTO]

18.jpg

17.jpg

16.jpg

15.jpg

14.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Janar 17, 2018 15:54
Loading...

PUBLICITET