Kërzhallovski: LSDM do të humbasë keq nëse do të ketë zgjedhje, BDI do ta përmirësojë rezultatin

Kërzhallovski: LSDM do të humbasë keq nëse do të ketë zgjedhje, BDI do ta përmirësojë rezultatin

Analisti politik Aleksandar Krzhallovski theksoi se nëse do të mbaheshin zgjedhje të parakohshme LSDM do të pësonte rezultat të keq. Ai këtë e ka theksuar në emisionin “360 shkallë”.

“Nëse shkohet tani në zgjedhje, edhe ate para zgjidhjes së emrit, VMRO-DPMNE do të shfrytëzojë këtë në favor të saj dhe se ndoshta është e mundur që rezultatet të jenë më të këqija për LSDM-së, sigurisht se nga ato lokale, por më të këqija se edhe ato të zgjedhje parlamentare të 2016”, ka theksuar Krzhallovski që është drejtori i parë ekzekutiv i Qendrës Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar.

Sipas tij, BDI shpreson të përmirësoj rezultatin që ka pasur, por megjithatë me moszgjidhjen e gjuhës këtë do ta shfrytëzojnë partitë e tjera. Krzhallovski thotë se nuk pritet të ketë gjatë këtij viti zgjedhje të parakohshme. (INA)

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Mars 12, 2018 22:20

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
0°
-0°
Fri
3°
Sat
5°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE