Kështu tallet ky artist me Encën

Kështu tallet ky artist me Encën

Artisti Diamond sapo ka publikuar projektin me te ti muzikor.

Ky projekt mban titullin “Pasha Nanën” dhe është me tekst nga vetë artisti.

Ai madje ka përmendur edhe Encen ku shprehet duke thënë: “ Skenat e tua, jane kam vijne me rond se pesha e Encës” .

Si duket këngëtari është tallur shumë keq me të.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 14, 2018 18:47
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE