Këta janë smartfonët më të mirë në treg

Këta janë smartfonët më të mirë në treg

Sot, pothuajse secili nga ne në gjepin e tij ka një smartfon, por shpesh kur dëshirojmë të ndërrojmë telefonin tonë sepse është vjetëruar, duhet ta shikojmë gjepin mirë e mirë.

Sigurisht, teknologjia e avancuar në smartfonët e rinjë po e rrit edhe çmimin e tyre dhe këto çmime nganjëherë janë edhe të papërballueshme.

Përkundrazi kësaj, ka edhe smartfonë jashtëzakonisht të mirë të cilët nuk kushtojnë shumë ndoshta për arsye se ata nuk janë iPhone ose Samsung, ani pse për nga performancat nuk dallojnë shumë prej tyre.

Para se të vendosni për të blerë një telefon që kushton shumë ju duhet të hulumtoni paksa dhe të shihni se keni mundësi zgjedhje të ndryshme që të japin kualitetin pothuajse të njëjtë me çmim dukshëm më të ulët.

Në videon e mëposhtme që kemi sjellur për ju, do të njiheni me disa smartfonë të cilët janë më të lirë por janë më të mirët që mund t’i merrni me shuma më të vogla parashë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 11, 2018 22:45
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
12°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...