Këto janë rreziqet kur lindja vonon

Këto janë rreziqet kur lindja vonon

Nëse shtatzënia juaj ka zgjatur një javë më shumë, atëherë nuk do të keni komplikime përderisa ju dhe bebja jeni mirë.

Sidoqoftë, nëse shtatzënia zgjat për më shumë se një ose dy javë, pra shkon në javën e 42 ose 43, atëherë mund të hasni në disa rreziqe.

Këto janë rreziqet e një shtatzënie të tejzgjatur:

-Infeksion në bark

-Placenta mund të mos jetë në gjendje të prodhojë ushqime dhe oksigjen për fetusin

-Probleme të papritura gjatë shtatzënisë

-Lind fëmija i vdekur

-Bebja mund të jetë më e madhe se që është e zakonshme

-Mund të kaloni më shumë orë në lindje

-Mund të duhet të lindni me prerje Cezariane

-Komplikime në lindje si infeksione ose gjakderdhje pas lindjes.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 12, 2018 22:29
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...