Këto janë shenjat që tregojnë se ju jeni duke e tepruar me sheqerin

Këto janë shenjat që tregojnë se ju jeni duke e tepruar me sheqerin

Sheqeri thuajse gjendet në të gjitha gjërat që ne konsumojmë, madje edhe në ato ushqime që nuk ta merr mendja se mund të ekzistojnë.

Duke e pasur parasysh atë që iu thash me lart, është shumë e rëndësishme të tregojmë kujdes me sasinë e sheqerit që konsumojmë sepse mund të na shkaktojë shumë probleme sidomos ata që vuajnë nga diabeti apo janë në fazat e tyre të para nuk duhet të konsumojnë aspak.

Keni nevojë për sheqer… shumë sheqer

Besojeni ose jo, faktikisht është e mundshme të vareni nga sheqeri. Dhe, sipas ekspertëve shëndetësorë, aq më shumë që hani sheqer, aq më shumë apetit zhvilloni për të.

Pra kur e gjeni veten duke dëshiruar vazhdimisht të hani diçka të ëmbël, mos e shmangni këtë dëshirë por shiheni si mundësi që dëshirat tuaja mund të jenë shenjë e një problemi më të madh.

Keni shtuar peshë

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Janar 26, 2018 07:40

ARKIVI I LAJMEVE